Schadelijke toolbars en plug-ins kunnen uw browsegegevens tappen en daarmee uw privacy schenden en uw browser vertragen. IObit Uninstaller 11 lost dit op door aan te geven welke browser plug-ins en toolbars schadelijk zijn en ze gemakkelijk te verwijderen. Met de vergrote database kunnen meer schadelijke plug-ins en toolbars geïndentificeerd worden in Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer. Bovendien blokkeert IObit Uninstaller browsermeldingen, voor de allerbeste surfervaring. Het programma kraakte het wachtwoord onmiddellijk naar al mijn e-mailaccounts. Een PST-bestand leest een paar minuten, maar het wachtwoord is gekraakt.

De informatie wordt door sommige social mediawebsites overgebracht naar de Verenigde Staten. Klik op Alle sitegegevens en -rechten bekijken. Klik in het nieuwe venster dat verschijnt op de button “Browsegegevens wissen”. Microsoft Edge is een browser waarvan de taal niet in de browser zelf aangepast kan worden . De taal waarop Windows ingesteld staat zal automatisch de taal zijn voor de menu’s in Edge.

Verwijderen

Verschillende merken hebben verschillende soorten onderdeelnummers. Vaak staat op de aankoopbon of factuur van de laptop het exacte typenummer van de laptop. Indien u de aankoopbon of factuur van de laptop nog ergens hebt liggen, is het verstandig om deze te raadplegen om te kijken wel model laptop u precies heeft.

  • Maar zelfs dan is het raadzaam om zekerheidshalve een back-up te maken van uw persoonlijke bestanden.
  • Efficiënter werken, beter beveiligers inzetten en beveiligingskosten reduceren, zonder concessies te doen aan het beveiligingsniveau.
  • Je voert je unieke registratiecode in die je eerder via de mail toegestuurd hebt gekregen en selecteert jouw product.
  • Nadat de download voltooid is en je de setup opent hoef je alleen de stappen te volgen, zoals hieronder te zien.

Plaats ook een vinkje bij Vorige Windows-installaties om zo’n 2 tot 3 GB aan ruimte terug te winnen. Tot slot vink je Tijdelijke Windows-installatiebestanden aan. De instellingen bij Partitie-indeling https://driversol.com/nl/drivers/amd/ en Doelsysteem hoef je niet aan te passen en worden door Rufus al geselecteerd.

Alles Wat Je Nodig Hebt Voor Je Werk En Vrije Tijd

2.In het instellingenmenu klikt u helemaal onderin op ‘Gevanceerde instellingen weergeven’ en de rest van de pagina met de privacy-opties komt in beeld. Voor meer informatie over wat LinkedIn met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van LinkedIn. We hebben LinkedIn geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere LinkedIn diensten.

Voor Welke Doeleinden Gebruikt SURFspot Cookies?

Als deze op “0” staat dan is het scherm zover gedimd dat het scherm zwart is. Deze waarde kan ingesteld worden tussen de 0 en de 100. Zet deze waarde op 50 om te kijken of je weer beeld hebt. De meeste inkomsten die Microsoft binnen krijgt voor Windows zijn van de computerfabrikanten zelf. Zij betalen voor elk computer die ze maken een licentie.

Wanneer je met een Linux distributie werkt is hier voor minder te kiezen. Office wordt altijd standaard als 32-bit versie geïnstalleerd. Als je de 64-bit versie wil installeren kun je eerst de 32-bit versie accepteren en vervolgens voor de 64-bit versie kiezen. Vul de productcode in die je hebt ontvangen in je bol.com account.